EP Release & Konsert i Sthlm 3 sept!! Aug22

Tags

Related Posts

Share This

EP Release & Konsert i Sthlm 3 sept!!

NY EP och Konsert 3 sept!
Nu närmar det sig! Mindre än 2 veckor tills jag släpper EPn digitalt och håller konsert i Djurgårdskyrkan!

När jag för snart två år sedan blev mamma utlöstes en våg av konstnärlig inspiration inom mig till följd av den outgrundliga kärleken till min son. Lite otippat faktiskt, då jag snarare räknat med att få ta på grovhandskarna och lägga konstnärsskapet på hyllan för ett tag, men i stället blev det alltså starten på mitt 3e albumprojekt och inledningsvis en EP med 4 sånger som släpps om mindre än två veckor;
Kärlek i Överflöd – ”Sånger till ett barn”.
För första gången har jag alltså skrivit/givit ut egna sånger på svenska och stilen har av naturliga skäl gått lite mer åt det jordnära, intima vis-pop hållet, till skillnad från mitt förra lite mer dramatisk/symfoniska crossover-album på engelska. Ett par av sångerna går åt det popiga hållet, medan de andra är mer utav vis-aktiga potentiella “dopsånger”.
Den 3/9 kl 16.00 firas Releasen med en Konsert i Djurgårdskyrkan (intill Gröna Lund), Stockholm, i samarbete med Oscars församling. Medmusiker på scen är fantastiska;
Erik Mjörnell (gitarr/kör) och Carl Flemsten (piano/kör)

Fri entré! Varmt välkomna!

EP release Sthlm bild