En EP till min son Mar15

Tags

Related Posts

Share This

En EP till min son

När jag fick veta att jag väntade barn fylldes jag av förväntan och glädje, men också av många andra tankar, såsom; Ok! Nu blir det till att ta på grovhandskarna och lägga konstnärsskapet på hyllan för ett tag… prioritera brödfödan så att säga. Å helt ärligt hade jag nog dragit mig lite för att skaffa barn…folk verkade ju tycka att det var rätt kämpigt… Men så kom han, för 1 1/2 år sedan och jag fick uppleva det underbaraste året i hela mitt liv! Inspirationen, kärleken och konstnärligheten fullkomligt exploderade/kokade över och dessutom visade han sig vara snällaste killen, som utan protester hakade på till gigs, studiorep, körrep, inspelningar, ja t.o.m. lunch-konserter. På ett år hade jag plötsligt skrivit, spelat in och proddat en hel EP, tillägnad honom. Å bilden säger mer än ord… i december, när låtarna skulle mixas och maken råkat dubbelboka sig, så lillkillen fick närvara de två sista timmarna av mitt och Påls studioarbete… jo, mycket riktigt, då sitter han där som ett ljus, lyssnar och filosoferar (eller nåt) över låtarna… kanske delvis medveten om att de handlar om just honom…  Å snart ska NI också få höra!