Köp CD innan 2016 – skänk pengar! Dec20

Tags

Related Posts

Share This

Köp CD innan 2016 – skänk pengar!

Att fly…

Under året som varit har min låt “Run To The Woods” hamnat i lite nytt och annorlunda ljus för mig, eftersom det blivit verklighet för sååå många människor i år att fly för sitt liv, med hopp om ett bättre liv någon annan stans. Mitt, om än lilla, bidrag i situationen, är att skänka alla intäkter för försäljningen av tillhörande fysisk CD (This Song’s For You, 2014) från nu och året ut, till välgörenhet för flyktingsituationen. Så passa på att köpa en trevlig julklapp till dig själv, vännen eller släkten & gör samtidigt en god gärning! Skivan kan beställas härifrån hemsidan, eller köpas på ICA, Götene.
God Jul allesammans!
https://open.spotify.com/track/7z6GR0znEORKETXM9ZHYdL