Trevlig start på trevlig månad, maj är här!! May06

Tags

Related Posts

Share This

Trevlig start på trevlig månad, maj är här!!

Maj månad inleddes på bästa sätt med att spela mina låtar live, på självaste 1 maj, på “Smaksak”, en mysig liten restaurang/pub mitt på söder/vid Medborgarplatsen, som nyligen börjat med live-musik flera dagar i veckan. Med mig hade jag eminenta Carl Flemsten på keyboards och Joel Sahlin på gitarr, så det blev en lite mer soft, intim, akustisk touch på låtarna, vilket passade bra för tillfället. Vi körde främst låtar från nya plattan, men även lite från förra och lite svenska texttolkningar från ett nytt pågående projekt…

…17 maj i Vara kyrka, kl 18.00…
framför jag och Carl Flemsten svenska texttolkningar främst av årets polarpristagare Emmylou Harris, men även andra låtskrivare såsom Joni Mitchell och undertecknad :) Varmt Välkomna!!

24 maj, Teater Studio Lederman, kl 19.30
Vi slår på stort och bokar upp teatern för en egen konsert med hela bandet, cello och gästartister. Det blir grymt!! Så missade ni Releasen, Missa inte detta!! Biljetter går att köpa inom kort! Välkomna!!

30 maj, Minnebergsdagarna, Minnebergs park/utomhusscen, runt kl 18.00
Vi, jag och Carl Flemsten, framför blandade pop/jazz/soulklassiker och några av mina låtar från nya och förra skivan. Välkomna att titta förbi! Det blir folkfest och trevligt häng!