Releasen på Rival 12 nov!! “This Song’s For You” Nov16

Tags

Related Posts

Share This

Releasen på Rival 12 nov!! “This Song’s For You”

I onsdags smällde det! Mitt nya album “This Song’s For You” släpptes officiellt och vi firade detta med ett framträdande i baren på Rival med helt band och även en liten kör från min hemort Götene. Vi slog på stort helt enkelt :) Det är svååårt att förklara vad det innebär att göra en skiva helt på egna ben från scratch och känslan när den är klar…. Kort och gott kan jag väl säga att det inneburit 3 år av varje ledig minut, varje överblivet öre från min ekonomi, hela mitt hjärta och själ upplagt på ett fat, uttryckt som textrader, tongångar, arrangemang osv. Det är ett kämpande som involverat hela min själ med sena kvällar framför datorn, i hemmastudion, i skrivarstugan. Ibland går det på räls och självförtroendet är på topp och ibland tvivlar man stort på sin förmåga. Det är ändå en otroligt härlig konstnärlig resa, men också hååårt jobb och jag tror väl att de som pallrade sig dit i onsdags nånstans kanske förstod lite av vad det innebär och att stöttning iform av närvaro på releasekonserten betyder jäääättemycket! Tack till er som kom!!! Om ni missade konserten bör ni ändå inte missa skivan… Går ni in på listen här på sidan ser ni en länk till Spotify där ni kan lyssna och vill ni ha purfärska fysiska exemplar går ni in på contact för instruktioner! Perfekta julklappen!! Kom å köp :)

bild mig release